Без дерев та з аркою. Як реконструюють палац спорту «Україна» на Мельника. Відео з дрона

8783 1
Торік реконструкцію Палацу споруд почали попри протести мешканців.
скрін-шот із відео

скрін-шот із відео

Торік улітку на розпочали реконструкцію Палацу спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18. Під час реконструкції тут зрізали 293 зелені насадження, що росли на території ґрунтових кортів. 

Читайте також: «На кортах»: Як пройшли слухання щодо реконструкції палацу спорту

ТзОВ «Спортивно-оздоровчий центр "Україна-Китай"» обіцяє оновлений комплекс із басейнами, залами для занять спортом та тенісними кортами на даху. Натомість старі ґрунтові корти мають зруйнувати.

Реконструкцію комплексу розпочали 23 липня під протести місцевих мешканців та тренерів ДЮСШ «Спартаківець», які займались з дітьми на цих кортах. 20 вересня на сесії депутати Львівської міської ради підтримали петицію щодо реконструкції палацу спорту «Україна» на вул. Мельника. Водночас депутати не проголосували за петицію щодо недопущення забудови ґрунтових кортів позаду Палацу спорту.

Палацу спорту «Україна» до реконструкції

Відео Варіанти

Так має виглядати територія Палацу спорту після реконструкції

За даними Youcontrol власником ТзОВ «Палац спорту Україна» є інша юридична особа – ТзОВ «Спортивно-оздоровчий центр "Україна-Китай"», яким володіє Тарас Ящишен. Він же значиться як засновник в групі компаній Avalon, яка веде активну будівельну діяльність у Львові. Додамо, що одним з співвласників компанії Avalon є депутат Львівської міськради, львівський бізнесмен Григорій Козловський.

Відео Ігор Мартинів


Читайте також:
31 Липня, 2019 23:44
Спостерігач "бабло переможе добро" (акциз на тютюн)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!