На правах реклами

Безоплатне навчання в 10-11 класі. КМDШ оголосила старт стипендіальної програми «Випускник»

2286 0
Дедлайн заповнення реєстраційної анкети – 31 березня 2023 року.

Мережа приватних шкіл КМDШ оголосила про відкриття конкурсу на стипендіальну програму «Випускник» для талановитих учнів 9 класів. Навчальний заклад не тільки надасть якісні знання та підготовку, а й допоможе правильно визначитися з майбутньою професією, закладом вишої освіти та майбутнім життєвим шляхом. 

Стипендіальна програма забезпечить повністю безоплатне навчання в 10-11 класі в одній з найкращих приватних шкіл Києва. Дедлайн заповнення реєстраційної анкети – 31.03.

Участь можуть узяти всі талановиті діти, які мріють навчатися в приватній школі та користуватися усіма її перевагами: інноваційними підходами в навчанні, сучасними лабораторіями, персональним супроводом академічних едвайзерів. Кандидати повинні мати високу внутрішню мотивацію до навчання, прагнути академічних досягнень, ставити перед собою дослідницькі цілі, мати успішне портфоліо за 2-3 останні роки (підтверджені освітні досягнення, розроблені або реалізовані проєкти), володіти англійською мовою на рівні В1.

У мережі приватних шкіл додають, що для стипендіатів, майбутніх випускників КМDШ стане надійною підтримкою, базою, яка допоможе максимально розкрити потенціал, комплексно розвиватися. У результаті – вступити до вишу мрії та побудувати успішне майбутнє.

Конкурсний вступ на стипендіальну програму «Випускник» відбувається за такою процедурою:

  • розгляд даних вступника на відповідність кандидата умовам відбору, які включають опрацювання: анкети, мотиваційного листа, портфоліо успіху за 2-3 останні роки, що засвідчує освітні та проєктні досягнення, фото (скан-копія) письмової заяви одного з батьків про згоду на обробку персональних даних дитини;
  • проходження індивідуальної співбесіди з управлінською командою школи;
  • складання вступних контрольних робіт з української мови, математики та англійської мови;
  • участь у груповій проєктній активності – квесті;
  • оголошення результатів конкурсу на стипендіальну програму;
  • зарахування переможців стипендіальної програми на навчання у КМDШ.

 

Подати заяву на стипендіальну програму можна за посиланням.

Детальніше з положенням стипендіальних програм КМDШ та процедурою конкурсного відбору можна ознайомитися на офіційному сайті мережі та за телефонами: 0800 332 407 або 044 334 39 78.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!