Безоплатні автобуси на випадок блекауту і новий патріотичний мурал. Головні події дня у Києві

1377 0
Дайджест новин за 2 грудня.
Київ. Фото: з відкритих джерел

Київ. Фото: з відкритих джерел

Київ наближається до планових відключень світла

Київ збільшив ліміт на споживання електроенергії. Столиця поступово наближається до планових відключень. Водночас, зауважують в Київській міській військовій адміністрації, лише заощадливе споживання наблизить місто до планових відключень.

Безоплатні автобуси на випадок блекауту

У разі повної відсутності електропостачання в Києві на всіх маршрутах наземного транспорту працюватимуть автобуси з безоплатним проїздом. Метро доведеться призупинити. 

Мурал на відремонтованому після влучання ракети рф будинку 

У Києві на відремонтованому після влучання російської ракети будинку з’явився мурал у вигляді Фенікса. Він прикрашає відреставровану багатоповерхівку в Святошинському районі. 

На Київщині вандали зрізали графіті Бенксі

У Гостомелі Київської області вандали зрізали графіті всесвітньо відомого британського вуличного художника Бенксі. Поліція по гарячих слідах затримала зловмисників.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!