Білорусам вимикають Інтернет, щоб приховати інформацію про пересування російських військ

1037 0
Протягом місяця до мережі Інтернет були обмежені цілі регіони білорусі.
Фото: Детектор медіа

Фото: Детектор медіа

Білорусам вимикають Інтернет, щоб приховати інформацію про пересування російських військ. Уперше повне та часткове обмеження доступу абонентів мобільного зв’язку республіки білорусь до мережі Інтернет зафіксували 1 квітня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У такий спосіб намагаються приховати інформацію про пересування російських військ. Протягом місяця до мережі Інтернет були обмежені цілі регіони білорусі. За оцінками воєнної розвідки України, відключення користувачів від мережі були скоординовані спеціальними службами.

Читайте також: Психолог про те, чи знає путін реальну картину війни

«Таким чином, комітет безпеки білорусі та федеральна служба росії намагаються обмежити та запобігти поширенню інформації у соціальних мережах про пересування територією республіки російської військової техніки»,  йдеться в повідомленні.

У ГУР зазначають, що у доступі до мережі в окремих районах на південь та південний схід від Мінська вказують на коридор руху військової техніки, що підтверджено інформацією з інших джерел.

  

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!