Білоруський авіаперевізник збільшить вагу ручної поклажі

1551 0
Усі тарифи авіакомпанії розділені на п'ять груп: «Промо», «Лайт», «Смарт», «Флекс» і «Бізнес».
фото: facebook.com/LvivAirport

фото: facebook.com/LvivAirport

Від сьогодні, 18 листопада, авіакомпанія «Белавіа» переходить на нову структуру тарифів, яка дозволить пасажирам самостійно вибирати набір послуг для перельоту. У межах нової концепції білоруський перевізник збільшить вагу ручної поклажі з 8 до 10 кг. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Кількість місць та вартість авіаквитків в різних тарифних пропозиціях буде варіюватися в залежності від місткості літака, кількості пасажирів на рейсі та інших факторів. Відповідно до нової системи, будуть доступні безбагажні тарифи. Однак за безбагажними тарифами ручну поклажу не можна буде здавати в багаж.

Читайте також: Авіакомпанія SkyUp запровадила нульовий тариф на дитячі квитки до ОАЕ

Різниця між вартістю безбагажного перельоту і мінімальною вартістю квитка з багажем за маршрутом «туди-назад» становитиме до 65 євро залежно від напрямку.

Від сьогодні всі тарифи авіакомпанії розділені на п'ять груп: «Промо», «Лайт», «Смарт», «Флекс» і «Бізнес». «Промо» і «Лайт» будуть пропонувати найдоступніші за вартістю авіаквитки. Обидва тарифи дають можливість безкоштовно перевезти тільки ручну поклажу вагою не більше 10 кг. При необхідності покупки багажу вартість провезення однієї валізи знижена з 50 до 25 євро.

У тарифи групи «Смарт» включений безкоштовне перевезення не тільки одного місця ручної поклажі вагою до 10 кг, а й зареєстрованого багажу вагою до 23 кг. Тариф «Смарт» також припускає можливість безкоштовного попереднього вибору окремих категорій місць на борту літака.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів. Інфографіка

Умови тарифу «Флекс» припускають, окрім безкоштовного перевезення ручної поклажі, безкоштовне перевезення одного місця багажу вагою до 32 кг. Послуга попереднього вибору місця в салоні, а також зміни дати вильоту чи повернення квитка надають безкоштовно.

«Бізнес» тариф включає в себе найбільшу кількість послуг: безкоштовне перевезення двох місць ручної поклажі вагою не більше 10 кг кожне та двох місць зареєстрованого багажу вагою до 32 кг кожне, безкоштовний попередній вибір місця на борту і можливість зміни і повернення квитка до та після вильоту. Окрім того, авіакомпанія пропонує пасажирам, які подорожують за тарифом «Бізнес», пріоритетну посадку, обслуговування в бізнес-залі і окрему стійку реєстрації.

Спортивне спорядження перевозять без додаткової оплати згідно з діючими правилами авіакомпанії за тарифами груп «Смарт», «Флекс» і «Бізнес».

Нові правила тарифів поширюються на авіаквитки, придбані з 18 листопада в межах нової тарифної концепції. До авіаквитків, оформлених раніше, застосовують правила, що діяли на момент покупки авіаквитка. У той же час нові правила щодо розмірів кожного місця ручної поклажі з 18 листопада будуть застосовувати до всіх авіаквитків.

Додамо, що «Белавіа» виконує рейси зі Львова до Мінська.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!