Біля Львова трапилась смертельна аварія за участі таксі. Водій був під наркотиками

48503 0
Пасажирка таксі померла у реанімації.
Фото: патрульна поліція Львівської області

Фото: патрульна поліція Львівської області

У Підрясному, що біля Львова, близько півночі 6 серпня зіштовхнулися автомобілі Auda A6 та таксі Dacia Logan. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини. 

У таксі постраждала пасажирка. В неї були численні травми. Оскільки автомобіль будь-якої миті міг перевернутися, патрульні витягнули її у безпечне місце. 

На жаль, жінка від отриманих травм померла в реанімації. Зі слів присутніх, жінці було 28 років, мала двох дітей.

Водія Audi поліцейські знайшли у кущах неподалік аварії. Обидва водії мали ознаки сп'яніння: 36-річний водій таксі був у стані наркотичного, а інший – алкогольного сп’яніння. Експертиза підтвердила, що водії в стані сп'яніння. Причину та винуватця аварії встановлять слідчі. .

Додамо, що за 7 місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 359 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані. З них 53 ДТП з травмованими, в яких загинуло 2 людини та травмувалися 78 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!