Біля водоспаду Кам’янка відкрили інформаційно-екологічний пункт

3722 0
Новий інформаційний пункт має залучати більше туристів та поширювати інформацію про рекреаційну зону.
Фото: oazystur.webnode.com.ua

Фото: oazystur.webnode.com.ua

В рекреаційній зоні біля водоспаду на річці Кам’янка, що розташований у межах національного природного парку «Сколівські Бескиди» відкрили інформаційно-екологічний пункт. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні: водоспад Кам’янка

Кошти на реалізацію проекту інформаційно-екологічного пункту виділили у Фонді охорони навколишнього середовища Львівської області.

«Сколівські Бескиди» користуються популярністю серед туристів, тому постало питання щодо покращення якості послуг для відвідувачів парку. Інформаційно-екологічний пункт біля водоспадів на річці Кам’янка поширюватиме інформацію про регіон – цікаві рекреаційні та історико-культурні місця, їстівні та отруйні гриби, правила поведінки на природі та залучатиме більше нових туристів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!