Бійці змішаних єдиноборств з Львівщини вибороли три медалі на Кубку України

1012 0
Додому всі спортсмени, що представляли Львівську область, повертаються з медалями.
фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

У Запоріжжі завершився Кубок України зі змішаних єдиноборств ММА серед дорослих. Львівську область на змаганнях представило троє спортсменів. Додому усі вони повертаються з медалями. Про це повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА.

У ваговій категорії 61,2 кг вперше брав участь на змаганнях такого рівня Василь Фортуна. Спортсмен достроково переміг у перших двох поєдинках, але поступився за вихід у фінал досвідченому та титулованому атлету з Миколаєва, таким чином ставши бронзовим призером.

Читайте також: Великий спорт для вашої дитини: за і проти

Чемпіоном України у ваговій категорії 65,8 кг став стриянин Роман Меленевич, цьогорічний чемпіон України серед юніорів. На турнірі він впевнено пройшов всіх своїх опонентів, закінчивши всі бої достроково. Перемігши на Кубку України, Роман виконав норматив Майстра спорту України.

Бронзу у ваговій категорії 77,1 кг виборов Богдан Шкікавий. Два поєдинки він закінчив достроково, в одному з поєдинків подолав цьогорічного чемпіона України, але за вихід в фінал поступився досвідченому спортсмену з Полтави, який в подальшому переміг та виборов золоту нагороду в цій ваговій категорії.

Нагадаємо, що раніше 23-річний львів'янин Руслан Телібаєв завершив виступ на Кубку світу зі змішаних єдиноборств у Чехії і отримав «бронзу» чемпіонату. Представник Львова провів два переможні поєдинки. У перший день Руслан достроково переміг представника Ірландії, наступного – виборов перемогу у представника Бахрейну. У боротьбі за вихід до фіналу поступився іспанцю у практично рівному бою.

Фото: управління молоді і спорту Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!