До Києва для зустрічі з президентом Зеленським прибув Борис Джонсон

5001 0
Сьогодні до Києва прибув прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.
Фото Andrij Sybiha

Фото Andrij Sybiha

Сьогодні, 9 квітня, до Києва прибув прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Зараз відбувається зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Андрій Сибіга.

«Прямо зараз візит Бориса Джонсона до Києва розпочався з тет-а-тет зустрічі з Президентом Зеленським. Великобританія – лідер у оборонній підтримці України, лідер в антивоєнній коаліції, лідер в санкціях щодо російського агресора», – написав він у своєму Фейсбуку та опублікував фото.

Також читайте: Представництво Євросоюзу відновить роботу в Києві 

Додамо, що раніше британське видання Daily Mail повідомляло про те, що прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон має намір приїхати до Києва на зустріч із Володимиром Зеленським, щоби продемонструвати йому свою підтримку. Але служба безпеки Великобританії мала застереження щодо цього візиту. 

Нагадаємо, що учора, 8 квітня, Урсула фон дер Ляєн перебувала з візитом в Україні. Вона побачила на власні очі наслідки «руського міра» в Бучі. Голова Єврокомісії заявила, що заявку України про вступ до Євросоюзу подадуть до Європейської Ради вже цього літа і передала президенту Володимиру Зеленському опитувальник, заповнення якого є необхідним кроком для надання Україні статусу кандидата в ЄС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!