Через обстріли з «Градів» у Харкові зруйновано 87 житлових будинків

2986 0
Окупанти продовжують обстрілювати житлові будинки у Харкові.
Фото: з Facebook Юлії Клименюк

Фото: з Facebook Юлії Клименюк

Через денні обстріли з російських градів у Харкові 87 житлових будинків зазнали руйнувань. Такі дані були станом на 19.00 год. Проте агресор продовжує гатити по житлових кварталах. Про це написала у Facebook мешканка Харкова Юлія Клименюк.

«Це мій улюблений Харків. 87 житлових будинків зазнали руйнувань внаслідок обстрілів у Харкові. Це станом на 19:00 год. Після ще летіло», – каже вона.

Зокрема, пошкоджено та зруйновано будинки:

  • в Індустріальному районі: вул. Бібліка, вул. Велика Кільцева, вул. Сергія Грицевця, вул. Миру
  • в Київському районі: вул. Саперна, вул. Наталії Ужвій, вул. Дружби Народів, вул. Труфанова, вул. Шевченка, пр. Академіка Курчатова
  • у Московському: вул. Познанська, вул. Валентинівська, вул. Бучми, вул. Героїв Праці, вул. Світла, вул. Академіка Павлова, вул. Леся Сердюка, пр. Тракторобудівників
  • у Немишлянському районі: вул. Амосова
  • у Холодногірському районі: вул. Золочівська, вул. Велика Панасівська, вул. Самодіяльна
  • у Шевченківському районі: вул. Новоолександрівська, вул. Балакієрва, вул. Дерев'янка, вул. Клочківська, вул. Новгородська, вул. Отакара Яроша, вул. Сумгаїтська, вул. Старицького, вул. 23 Серпня, пр. Людвіга Свободи, пр. Науки, пров. 23 Серпня.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні масово обстріляли Харків з «Градів». У результаті цього десятки людей загинули, а ще сотні – поранені.

Фото з Facebook-сторінки Юлії Клименюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!