Бронювати квитки на європейські поїзди відтепер можна он-лайн

3239 0
Лідер українського туристичного ринку компанія Tickets.ua представила новий сервіс - бронювання електронних квитків на потяги європейських залізниць. Раніше подібної послуги не була на жодному з українських тревел-ресурсів.
Фото: hotelalara.com

Фото: hotelalara.com

Достіпні квитки на потяги п'яти європейських провайдерів залізничних перевезень: Renfe, Trenitalia, British Rail, Eurostar, скандинавський Rail, пише Інтерфакс.

Також є можливість доповнювати авіаперельоти з кінцевою точкою в великих аеропортах Європи залізничними трансферами. Оплати послугу можна картками Visa чи MasterCard, а також через Приват24 та ​​WebMoney. Серед переваг сервісу - зручні умови повернення квитків.

За словами керівника проекту «Європейські залізниці на Tickets.ua» Катерини Павленко, вже до кінця 2014 року буде значно розширений список провайдерів. Крім європейських компаній на Tickets.ua будуть доступні перевізники Азії, Північної Америки, Австралії.

На наступному етапі розробки сервісу буде можливість бронювати залізничні квитки на складні маршрути (до 3-х пересадок), бронювання квитків туди і назад (Round Trip), а також оформлення і купівля Rail Pass - єдиного залізничного квитка на потяги кількох європейських перевізників. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!