Видання Independent назвало Львів найкращим містом для вихідних

5367 0
Британське видання описує Львів, як ідеальне місто для культурного відпочинку з казковою архітектурою, шоколадними магазинами та атмосферними кафе.
Фото: vsviti.com.ua

Фото: vsviti.com.ua

Журналісти видання Independent радять британцям поїхати на вихідні до Львова. Найперше британцям рекомендують піднятись на Ратушу, щоб з висоти пташиного польоту помилуватись панорамою Старого міста. Потім відвідати книжковий ринок біля пам'ятника Івану Федорову і скуштувати справжній львівської шоколад, львівську каву та кухню. Також видання радить багато гуляти пішки і особливу увагу приділити архітектурі, адже у Львові є пам'ятники багатьох європейських епох, пише lviv.vgorode.ua.

У другій половині дня, якщо для прогулянки пішки не залишиться сил, можна орендувати велосипед. "Катаючись, зробіть петлю містом, або поїдьте на південь до Стрийського парку, який має ставок з лебедями, парниковий та кам’яний сади. Потім зверніть на північ, щоб віддати свій велосипед у парку Івана Франка", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів увійшов до топ-100 місць, які варто відвідати бодай раз за життя

Другу половину вікенду, на думку журналістів, варто присвятити культурній програмі, зокрема оглянути Львівську галерею мистецтв, де зберігаються шедеври європейських художників XIV – початку XX століття. Також варто відвідати і Львівський оперний театр, збудований у стилі бароко, який британські журналісти назвали вишенькою на торті.

Єдиною незручністю вони назвали відсутність англійської мови, особливо у закладах харчування. Незважаючи на це, запалені свічки, смачна кава, українська музика і гостинність залишили приємне враження в представників британської преси про столицю Західної України.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!