Київ

Буча отримала комунальну техніку від німецького міста-побратима

855 0
Нова комунальна техніка з Німечинни вже працює на вулицях Бучі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Буча отримала підмітальну машину, косарку для узбіч, снігоочищувачі та іншу техніку з Німеччини. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

«На відео – робота підмітальної машини та косарки для узбіч. Окрім них партнери з міста-побратима Бергіш-Гладбаха також передали протипожежну техніку, снігоочищувачі, мульчер та екскаваторні відвали», - повідомили у міськраді опублікувавши відео роботи техніки.

Нагадаємо, у Бучі вперше вийшли на маршрути муніципальні автобуси, подаровані муніципалітетами німецьких міст Дрезден та Бергіш Гладбах.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!