Київ

Буча закупить подарункові картки «Епіцентру» номіналом 1000 гривень

860 0
Загалом планують витратити до 150 тисяч гривень.

Управління соціальної політики Бучанської міської ради планує до середини червня придбати 150 подарункових карток торговельної мережі “Епіцентр” номіналом 1000 гривень. Про це йдеться в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Тендер на закупівлю подарункових карток торговельної мережі «Епіцентр» оголосили 19 травня. Згідно з тендерною документацією, планується придбати 150 подарункових карток номіналом 1000 гривень. Зазначається, що подарункові картки повинні реалізовуватися на касі магазинів «Епіцентр» та мати термін дії не менше 12 місяців.

Читайте також: у Бучі добудують найстарішу школу

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 травня, а сам аукціон має відбутися 29 травня. 

Нагадаємо, Бучанська міська рада планує до кінця червня придбати 170 комплектів військової форми, до якої входять: штани, куртки, флісові кофти, взуття, светри, балаклави, бафи, головні убори тощо. За форму хочуть заплатити 3,9 млн гривень.

Як ми писали раніше, у Бучі відновлять бруківку на вулиці Вокзальній за 3,4 млн гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!