Гроза, шквали і град. У Львові та області оголосили штормове попередження

5863 0
Синоптики оголосили на Львівщині метеорологічні явища I-III рівнів небезпечності.
Фото: pershij.com.ua

Фото: pershij.com.ua

Сьогодні, 7 серпня у Львові та області синоптики попереджають про погіршення погоди. Очікуються грози, шквали та град. Про це повідомили у Львівському гідрометеоцентрі.

Так, по Львівській області прогнозують грози, подекуди шквали 15 – 20 м/с; вночі місцями значні дощі, вдень в окремих районах град. По Львову очікують грозу, шквал 15 – 20 м/с, вдень град. Синоптики оголосили на Львівщині метеорологічні явища I-III рівнів небезпечності.  

Додамо, що на території Львівської області температура сьогодні вночі становитиме 11 – 16°, вдень 20 – 25° тепла. Завтра, 8 серпня, також хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 9 – 14°, вдень 22 – 27° тепла. 9 – 10 серпня, за прогнозами синоптиків, буде хмарно з проясненнями, але без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 10 – 15°, вдень 22 – 27° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!