Київ

Будівельники отримали десятки мільйонів гривень на ремонт Льодового палацу в Києві, але так і не почали роботи, - Прокуратура

836 0
Правоохоронці вимагають повернути у бюджет кошти та стягнути з будівельників штраф
Фото: Прокуратура

Фото: Прокуратура

Прокуратура вимагає стягнути з недобросовісного підрядника 25,5 млн грн за невиконаний ремонт Льодового палацу. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.
 
Слідчі встановили порушення інтересів держави через неналежне виконання товариством умов договору підряду, предметом якого є капітальний ремонт будівлі Льодового палацу на вул. Юрія Іллєнка у Шевченківському районі столиці.
 
«Отримавши аванс, будівельна компанія так і не приступила до виконання умов договору», - зазначили правоохоронці.
 
Київська міська прокуратура звернулась до Господарського суду міста Києва з позовом про стягнення з підрядної організації до державного бюджету суми авансового платежу та штрафних санкцій на загальну суму понад 25,5 млн грн.

Нагадаємо, прокуратура вимагає стягнути з генпідрядника будівництва метро на Виноградар ще 79 млн гривень за незаконне використання коштів бюджету.  Раніше, Північний апеляційний господарський суд залишив в силі рішення суду першої інстанції про стягнення з генерального підрядника будівництва двох нових станцій метро Сирецько-Печерської лінії метрополітену понад 139 млн грн до столичного бюджету.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!