Будинок, де був ресторан «Дім легенд», виставили на продаж

4540 0
Будинок у центрі Львова планують продати за майже 20 мільйонів гривень.
Фото: Андрій Худо/Facebook

Фото: Андрій Худо/Facebook

У Львові продають будинок на вулиці Староєврейській, 48. Раніше у ньому працював ресторан «Дім легенд». Оголошення про продаж з’явилося на сайті OLX. Його планують продати за майже 20 мільйонів гривень. Першим про це повідомив ZAXID.NET.

«Продається будинок по вулиці Староєврейська 48, в самому центрі Львова, пішохідна зона, під будь-який вид діяльності. Загальна площа – 280 метрів квадратних», – йдеться в оголошенні.

Читайте також: У центрі Львова виставили на продаж пам'ятку за 16 млн доларів

Оголошення опублікували 2 лютого, вартість чотирьох поверхового будинку у середмісті, яку вказали рієлтори – 700 тисяч доларів.

Як стало відомо Тvoemisto.tv, за даними з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, будинок з 2012 року належить громадянину Канади Татарському Роману Петеру, він займається нерухомістю, а також готельним бізнесом.

У квітні 2019 року з цього приміщення виїхав ресторан «Холдингу емоцій !Fest» «Дім Легенд». У компанії завершився договір оренди, а власник будівлі відмовився його продовжувати. На фасаді будинку був декоративний дракон, він щодень у певний час видихав вогонь. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!