«Будинок воїна» у Львові зробили комунальною установою облради

3058 0
На посаду директора проведуть конкурс.
фото: modernism.lviv-online.com

фото: modernism.lviv-online.com

Сьогодні, 21 травня, Львівська обласна рада ухвалила рішення про створення комунального закладу «Будинок воїна». Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

«Після зустрічі в суботу, 18 травня, з керівництвом різних спілок учасників АТО (ООС) вирішили створювати комунальний заклад, шукати компроміс у межах самих середовищ і проводити конкурс на посаду директора закладу. А на час проведення конкурсу завершити питання щодо підключення до основних мереж і призначити виконувача обов’язків керівника комунального закладу», – каже Олександр Ганущин.

Читайте також: Що буде в Будинку воїна у Львові

Зазначимо, проекти концепцій роботи Будинку воїна надійшли від Ради ветеранів Львівщини та Координаційної спілки учасників АТО.

Планується, що Будинок воїна буде хабом, де проводитимуться експозиції, тематичні заходи, соціальна адаптація військових, юридичні консультації тощо.

Нагадаємо, Будинок воїна відкрили у Львові на вул. Короленка, 1а у жовтні минулого року. Раніше це приміщення належало російському культурному центру. На реконструкцію Будинку воїна витратили 6,2 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!