Була загроза ракетного удару з білорусі. Головне за добу на Львівщині

731 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Учора о 13:00 сирени повідомили про загрозу удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася. Сьогодні о 09:13 сирени знову сповістили про повітряну тривогу. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Ракетний обстріл Золочівщини. У Золочівському районі, де напередодні впала російська ракета, загинуло 5 людей та зазнали руйнувань 22 домогосподарства. Благодійний фонд «Рокада» надав екстрені пакети первинної допомоги при руйнуванні житла. Французька організація ACTED запропонувала матеріальну допомогу родичам загиблих, а також тим людям, чиє житло пошкоджене. 

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 55 людей. До Перемишля з нашої області вирушили 892 особи.

Апарати для лікарні. Львівська обласна клінічна лікарня отримала портативний ультразвуковий апарат та апарат високочастотний електрохірургічний, витратні матеріали, медикаменти і медичний одяг від благодійного фонду ZDOROVI та «Nova Ukraine». Допомогу отримали пологове й гінекологічне відділення.

Ремонт дороги. На Львівщині відновили ремонтно-будівельні роботи на автодорозі, яка сполучає Червоноград та Раву-Руську.

Наметова кухня. У Сокільниках При парафії святого Івана Павла ІІ РКЦ відкрили наметову кухню, де готують обіди вимушено переміщеним особам. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!