Частина Шевченківського району протягом дня буде без води. Перелік адрес

1825 0
А після завершення ремонту проведуть промивку вуличної водопровідної мережі.

аварійної ділянки магістрального водопроводу діаметром 600 мм, довжиною 12 мп в районі вул. Липинського — вул. Лінкольна, сьогодні, 11 червня, з 09.00 не буде води у частини Шевченківського району. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, подачу води буде призупинять до вулиць: Торф'яна — Інструментальна — Хмільова — Уманська — Шполянська — Замарстинівська (№ 144, 150) — Селянська — Кревецького — Плющева — Паньківського — Хвильового — Господарська — Тичини — Польна — Лінкольна.

Відновити стабільне водопостачання планують о 21:00.

Після завершення ремонту проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!