Частину пам’ятки архітектури національного значення у центрі Львова продали за 10 млн грн

1332 0
Йдеться про перший поверх будинку на вул. Староєврейській, 31, що перебуває в занедбаному стані.
фото: лмр

фото: лмр

Частину пам’ятки містобудування та архітектури національного значення у центрі Львова продали з аукціону за 10 млн гривень. Йдеться про перший поверх будинку на вул. Староєврейській, 31, що перебуває в занедбаному стані. Відповідний аукціон відбувся 28 січня на Prozorro.Продажі.

Стартова ціна об’єкта площею 90,1 квадратних метрів становила 3,8 мільйонів гривень. Водночас під час аукціону зросла майже втричі.

Читайте також: У Львові за 4 млн грн продали приміщення у пам'ятці архітектури на площі Ринок

У торгах взяли участь сім учасників. Найвищу ціну запропонувало товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна компанія «ПФ-ОНІКС» – 10 001 000 грн. Тепер управління комунальної власності має підписати з переможцем аукціону договір про продаж обєкта.

Додамо, що, за даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Виробничо-комерційна компанія ПФ ОНІКС» займається оптовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, а також деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Кінцевими бенефіціарними власниками є Богдан Вішка та Мирослав Вус.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!