Частину вулиць Львова перекриють для проїзду через напівмарафон. Як курсуватиме транспорт

2224 0
На час перекриття руху не курсуватиме тролейбус № 33, трамваї № 6, № 7, № 9 та низка автобусів.
фото: procherk.info

фото: procherk.info

Цими вихідними, 12−13 вересня, у Львові відбувається міжнародний «Нова Пошта Напівмарафон». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Дистанції півмарафону сягатимуть 21 км для підготовлених, 10 км, 5 км і «Командна п’ятірка» — для аматорів, а також безкоштовні дистанції «Мій перший кілометр» — для початківців, 500 м та 100 м — для дітей до 12-ти та до 6-ти років відповідно. Усі фінішери отримають пам’ятну медаль. Старт всіх дистанцій — з проспекту Свободи, 15.

Організатори очікують понад 4000 учасників забігів — львів’яни, спортсмени з усієї України та з-закордону.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Через біговий напівмарафон частину вулиць міста закриють для руху транспорту. Зокрема у неділю, 13 жовтня, з 7.00 до 12.45 перекриють або обмежать рух транспорту на різних ділянках маршруту на проспекті Свободи, проспекті Чорновола, вулиці Липинського та суміжних вулицях.

На час перекриття руху не будуть курсувати:

  • тролейбус №33;
  • трамваї №6, №7, №9;
  • автобуси маршрутів №1а, №4а, №7, №22, №37, №53;

Окрім того через напів марафон змінять схеми трамвайні маршрути №1 і №2 та кілька автобусних маршрутів. Детальніша інформація у інфографіці.

Додамо, що компанія-організатор New Run цього року влаштує поруч з біговими активностями спортивний фестиваль для школярів JuniorZ із Олександром Педаном.

Інфографіка ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!