Частину вулиці Личаківської можуть відкрити для проїзду вже у серпні

2116 0
Повністю завершити роботи на ділянці планують наприкінці вересня.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Частину вулиці Личаківської – від вул. Букової до межі міста, де зараз триває ремонт, мають відкрити до кінця серпня. Про це розповіла керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова, повідомляє пресслужба ЛМР.

Водночас повністю завершити роботи планують наприкінці вересня. Раніше планувалось, що завершити роботи мають до кінця жовтня 2021 року. 

За проєктом, тут мають провести капітальний ремонт дорожнього одягу, збудувати каналізаційний колектор, реконструювати дощовий каналізаційний колектор, прокласти електролінії зовнішнього освітлення, замінити ділянки газопроводу, відремонтувати кабелі зв’язку.

Читайте також: Укравтодор створив онлайн-карту ремонту доріг та аварій

Також на цій ділянці вулиці вулиці Личаківської перевлаштують тротуари, що є, та облаштують нові. Окрім того, тут мають з’явитись велосмуги.

«Протяжність ремонтованої ділянки – 4 км 100 м. Зараз виконуються роботи з розширення дороги, її вирівнювання та кронування дерев. Пошкоджені, аварійні дерева – заберемо. Велодоріжка буде в одному напрямку, але достатньо широка – 2,5 м. Ширина проїзної дороги після ремонту становитиме 6,5 м, тобто дві смуги по 3,25 м. Також буде змонтовано 6 зупинок громадського транспорту», – розповідає Оксана Єстеферова.

Нагадаємо, ділянку вул. Личаківської від вул. Букової до межі міста почали ремонтувати 27 травня. Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Загальна вартість робіт становить 160,3 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!