Чекають пів року. У Львові терміново збирають кошти на лікування 5-річному хлопчику

8831 0
Препарат Дерзалекс вартістю 140 тис. грн допоможе Нікіті увійти в ремісію, щоб у подальшому йому провели трансплантацію кісткового мозку.
Фото: Юрій Федечко

Фото: Юрій Федечко

П’ятирічному Нікіті Явкіну зі села Старичі, що в Яворівському районі на Львівщині, просять допомогти зібрати кошти на ліки, аби він зміг вчасно розпочати трансплантацію кісткового мозку. Вартість ліків – 140 тис. грн. Про це Тvoemisto.tv розповів керівник благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Читайте також: У Львові збирають кошти на лікування незрячої Анни-Марічки

За його словами, у хлопця гостра лімфобластна лейкемія. Нікіта уже пройшов курс імуносупресивної терапії препаратом Дерзалекс, який подіяв. Тепер потрібен ще один курс лікування.

«На початку червня ми вже зібрали понад 140 тис. гривень на препарат Дерзалекс, що був надією для Нікіти. Медики озвучили інформацію, що той препарат подіяв. Але щоб їхати на трансплантацію потрібен ще один курс. І знову ця ж сума. Знову прохання і боротьба за кожну гривню», – каже Юрій Федечко.

Чотири флакони Дерзалексу коштують 140 тис. грн. Для сім'ї 5-річного хлопця така сума є непідйомною, тим більше, що мама сама виховує сина. Два роки тому батько Нікіти помер.

Наразі на ліки для Нікіти зібрали лише 40 тисяч гривень.

«Хлопчик почувається більш-менш добре. Він пройшов перший блоку терапії цим препаратом. Тепер потрібен ще один, щоб дитина повністю увійшла в ремісію. На це Нікіта вже чекає пі року. Стільки ж часу його вже чекають у київському ОХМАТДИТі, де планують провести трансплантацію кісткового мозку від родинного донора», – зазначає Юрій Федечко.

Для тих, хто бажає доєднатись до збірки для Нікіти, кошти можуть скидати сюди:

Картка Приватбанку

4149 6090 0191 6313 Явкіна Оксана Степанівна

Картка Приватбанку фонду

5169 3305 2176 1400

лише для користувачів Приват24

БО Із янголом на плечі БФ

Номер рахунка

UA173052990000026009001002960

АТ КБ «Приватбанк»

МФО: 305299

ЄДРПОУ/ІПН 41411833

Призначення платежу: Благодійний внесок для Нікіти

Допомога через MONOBANK: – розділ Інші платежі, Благодійність – БФ Із янголом на плечі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!