Чемпіонат України з кіокушинкай карате пройде у Львові

2569 0
З 13 до 14 вересня у спортивному залі «Грація», що за адресою вул. Щирецька, 36, відбудуться три Чемпіонати України з кіокушинкай карате, у яких візьмуть участь спортсмени зі всієї України.
Фото: news.mspravka.info

Фото: news.mspravka.info

Окрім того, як повідомили у прес-службі Львівської міськради, Львів прийме такі змагання:

1) Чемпіонат України з кіокушинкай карате у розділах «куміте» та «ката» серед молоді чоловічої та жіночої статі 1992-1995 рр. н.;

2) Чемпіонат України з кіокушинкай карате серед юнаків юнаків та дівчат 1998-1999 рр. н. у розділах «куміте» та «ката»;

3) Абсолютний чемпіонат України з кіокушинкай карате серед чоловіків і жінок у розділі «куміте» у відкритій ваговій категорії.

Всі змагання є відбірковими етапами перед чемпіонатом Європи, який проходитиме 6-8 листопада у м. Каунас, Литва.

«Змагання з бойових видів спорту є надзвичайно необхідними в наш час. Вони змушують людей задуматись про свою безпеку. Ми очікуємо велику кількість учасників з усіх куточків України та запрошуємо відвідати заходи і наповнитись їхнім бойовим духом», - зазначив Сергій Мутін, голова СК «КАНКУ».

Організатором чемпіонатів є Спортивний клуб кіокушинкай карате «КАНКУ» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!