Через ДТП на Сихові не курсують трамваї

18917 0
На Сихові трапилась ДТП, автівку від удару викинуло на колію, вона заблокувала рух трамваїв у двох напрямках.
служба безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс».

служба безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс».

На проспекті Червоної Калини у Львові, трапилось ДТП, одна з автівок вилетіла на виділену для руху трамваїв смугу, тому станом на 13.55 рух трамваїв ускладнено. Про це інформує служба безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс».

«На Сихові на проспекті Червоної Калини, на колії, біля верхнього «Шувару» сталась ДТП за участю двох автомобілів. Очікуємо евекуатор. Рух у цьому напрямку зупинено», – інформують в ЛКП «Львівелектротранс».

У патрульній поліції Львова роз’яснюють, що ДТП трапилась о 12.13. Потерпілих немає.

"Volkswagen Passat виїжджав з мийки через три смуги на розворот. В цей час по головній, в крайній лівій смузі їхав BMW X1. Passat не пропустив, відбулось зіткнення, від удару авто винесло на знак і на колію", – каже речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Тим часом в ЛКП «Львівелектротранс» додають, що станом на 13.00 були затримки у русі трамваїв у центрі міста, там було ситуативне перекриття руху через Марш Єдності, утім станом на 13.50 рух повністю відновили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!