Через ДТП з потерпілими на об’їзній Львова – ускладнений рух

6225 0
Патрульні забезпечують реверсний роз'їзд.
ФОТО ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ФОТО ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні ввечері на об’їзній дорозі Львова сталась масштабна ДТП. Зіштовхнулись легковий автомобіль і рейсовий автобус. ДТП трапилась поблизу села Холодновідка, там організували реверсний рух. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

«Близько 17.00 години на трасі на Західній об’їзній міста Львова, поблизу села Холодновідка трапилось ДТП зіштовхнувся пасажирський автобус, що здійснював міжнародні перевезення, та легковий автомобіль Citroen. На момент аварії в автобусі перебували 16 пасажирів. Є потерпілі – водій легкового автомобіля і пасажир автобуса», – зазначила Катерина Рибій.  

За попередньою інформацією, у ДТП потрапив автобус сполученням «Мелітополь-Щецин». Потерпілих госпіталізували. 

На фото, на автобусі помітно логотип компанії "Bus-trans", це перевізник зі Львова. Утім, у цій компанії від коментарів відмовились. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!