Майже 50 населених пунктів на Львівщині залишилися без світла

2220 0
Відключення фіксували у всіх районах Львівщини.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Сьогодні, 9 вересня, на Львівщині через грозу низка населених пунктів залишилась без світла. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, без електропостачання залишились 48 населених пунктів, з них 28 повністю, а 20 частково. Відключення фіксували у всіх районах Львівщини. 

Зараз над відновленням живлення працюють 15 бригад ПрАТ «Львівобленерго» – 64 фахівці та 22 одиниці техніки. 

У коментарі Tvoemisto.tv у «Львівобленерго» уточнили, що зараз без світла перебуває частина Львівського району, Золочівського та Перемишлянського.

Нагадаємо, синоптики попереджали про погіршення погодних умов на Львівщині. Зокрема, вдень дощитиме, подекуди грози. Температура повітря 15 – 20° тепла. Вітер південно-східний, помірний, місцями пориви 15 – 20 м/с. 10 – 11 вересня дощі на території області продовжуватимуться.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!