Lufthansa з 1 лютого перестане пускати пасажирів у простих медичних масках

2065 0
Потрібно одягати маски з посиленим захистом класу FFP2 і вище.
Фото: Lufthansa.com

Фото: Lufthansa.com

Німецька авіакомпанія Lufthansa з 1 лютого не пускатиме на борт своїх літаків пасажирів у звичайних медичних масках, а тільки у масках з посиленим захистом класу FFP2 і вище. Про це пише Європейська правда з посиланням на роз’яснення авіаперевізника.

Читайте також: Наш захист понад усе. Український лікар у Німеччині про те, як вберегтися від коронавірусу

«З 1 лютого 2021 року на рейсах до та з Німеччини дозволятимуться лише маски для обличчя наступних стандартів: стандартні або хірургічні маски FFP2, KN95 та N95. Їх потрібно носити під час посадки, на борту та при виході з літака. Маски з тканини більше не будуть дозволені», – йдеться у повідомленні.

Винятки з цього положення стосуються дітей до шести років, а також пасажирів за станом здоров'я. Також тих пасажирів, які можуть пред'явити поточний (не більше 48 годин) негативний результат тесту Covid-19 разом з медичним сертифікатом, форму якого необхідно завантажити на сайті Lufthansa.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова взимку. Перелік та розклад усіх авіарейсів

Наразі для українців заборонений режим тимчасового в’їзду у Німеччину, окрім громадян, які є членами родин громадянина ЄС, громадян, які мають право на довгострокове перебування в державах-членах ЄС (дозвіл на перебування/довгострокова віза, наприклад, для навчання або роботи), та дипломатів, членів екіпажів літаків тощо. Детальніше про умови в’їзду читайте тут.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!