Через масове отруєння на Львівщині власнику ресторану оголосили підозру

9201 0
У липні 2021 року після відвідин ресторану «Панський книш» госпіталізували 21 людей.

Власнику ресторану «Панський книш», що у селищі Куликів на Львівщині, повідомили про підозру за порушення санітарних норм. Про це йдеться на сайті Львівської обласної прокуратури. 

За даними слідства, у липні 2021 року власник ресторану організував проведення бенкету, під час якого допустив грубі порушення санітарних правил та норм працівниками закладу харчування. 

Відтак, йому повідомили про підозру за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили поширення цих захворювань (ч. 1 ст. 325 КК України).

Читайте також: У ресторані на Львівщині отруїлися семеро людей

Нагадаємо, що у липні 2021 року У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували сімох людей із діагнозом гостра кишкова інфекція після відвідин ресторану «Панський Книш» у Куликові. Серед них також були двоє дітей. Пізніше кількість госпіталізованих уже зросла до 21 людей. З них 8 дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!