Через мороз в Україні зростає споживання електроенергії, на Львівщині – наразі без відключень

1213 0
Енергетики просять раціонально використовувати її нині, інакше за розпорядженням «Укренерго» буде введений графік погодинних відключень світла.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Станом на 11:00 8 грудня морозна погода призвела до зростання рівня споживання електроенергії, а відповідно і рівня її дефіциту в енергосистемі. Через це до областей доведені ліміти споживання, які діють з 09:00 до 24:00, про це пише Укренерго.

Перевищення лімітів призводить до застосування аварійних обмежень. Вночі обмеження станом на сьогодні не застосовуються.

В компанії закликають мешканців розумно споживати електроенергію та користуватися енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність обмеження споживання.

«НЕК «Укренерго», виробники електроенергії та оператори систем розподілу продовжують відновлювати пошкоджені росіянами енергооб’єкти для забезпечення живлення споживачів та підвищення його надійності», – наголошують в компанії.

У Львівобленерго подякували мешканцям за те, що вони економно використовували електроенергію вчора, що дозволило пройти день без відключень. У компанії також закликали раціонально використовувати її нині, інакше за розпорядженням «Укренерго» буде введений графік погодинних відключень.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!