Через негоду на Львівщині без світла залишилися 20 населених пунктів

1090 0
Ще 21 населений пункт частково знеструмлений.
Фото умовне

Фото умовне

Через пориви вітру на Львівщині станом на 10:30 без електроенергії повністю залишилися 20 населених пунктів. Ще 21 – частково знеструмлені.

Джерело: «Львівобленерго»

Частково світла немає у:

  • Західному РЕМ (Городоцька, Яворівська частина);
  • Південному РЕМ (Дрогобицька, Стрийська, Сколівська частина);
  • Центральному РЕМ (Пустомитівська, Жидачівська частина);
  • Карпатському РЕМ (Самбірська та Турківська частина).

 

Зазначимо, якщо Ви побачили пошкоджені електромережі – повідомте про ситуацію за номером 0 800 30 15 68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067 333 15 68, 050 460 15 68, 093 170 15 68, (032) 290 75 68.

Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів, адже в іншому випадку можна отримати смертельний удар електрострумом. Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» –зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Читайте також: На Львівщині діють погодинні відключення світла

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго». Коли через негоду впали дерева або гілки, травмувались люди, слід повідомляти екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 січня, на Львівщині діятиме графік погодинних відключень світла. . 

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!