Через негоду на Львівщині зросла кількість знеструмлених населених пунктів

722 0
Наразі над відновленням електропостачання працюють 48 бригад «Львівобленерго».
Умовне фото

Умовне фото

Через сильні пориви вітру на Львівщині 122 населені пункти залишились без електропостачання.

Джерело: «Львівобленерго»

Зокрема, у Львівській області вже повністю знеструмлено 65 населених пунктів та 57 – частково. Наразі над відновленням електропостачання працюють 48 бригад «Львівобленерго» у складі 206 працівників, а також задіяно 72 одиниці техніки. 

Раніше голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про 17 аварійно відключених ліній електропередач. Найбільше постраждали населені пункти Яворівського, Бродівського, Перемишлянського та Жовківського напрямків.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, синоптики прогнозують у Львові та області дощ, ожеледицю на дорагах та пориви сильного західного вітру 25 – 28 м/с.  

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!