Через обледеніння і пориви контактної мережі електротранспорт у Львові досі не відновив рух

959 0
Водночас на автобусні маршрути сьогодні обіцяють випустити більше транспортних засобів.
фото: ілюстративне/лмр

фото: ілюстративне/лмр

Через обледеніння та численні пориви контактної мережі у Львові не курсують трамваї та тролейбуси. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Через стійке обмерзання трамвайної та тролейбусної електромережі, а також пориви контактної мережі внаслідок падіння дерев станом на зараз на лінію не змогли виїхати трамваї і тролейбуси. Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють у посиленому режимі, щоб відновити рух трамваїв та тролейбусів у місті», - пояснили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Як у Львові прибирали сніг у різні історичні епохи

Водночас на автобусні маршрути сьогодні обіцяють випустити на 24 одиниці більше транспортних засобів. 

Нагадаємо, що за вчора у Львові через налипання мокрого снігу і обледеніння гілок впало 119 дерев. Над розкриженням і вивезенням дерев працювали 24 бригади. Також працювали 2 бригади ЛКП «Львівсвітла» над ліквідацією поривів на електромережі, а 1075 двірників посипали і чистили тротуари. 

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!