Через обстріли Львова пошкоджені 6 ліній електропередач. Частина мешканців все ще без світла

4461 0
Без світла залишаються споживачі, які під’єднані до електропідстанцій залізниці.
Фото/ depositphotos.com

Фото/ depositphotos.com

Увечері 3 травня ворог атакував ракетами Львівщину. У результаті обстрілів пошкодили три електропідстанції, через що виникли перебої зі світлом, а мешканці Шевченківського та Залізничного районів залишились без електропостачання. У «Львівобленерго»у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що вранці енергію відновили у більшості будинків, проте бригади все ще продовжують працювати.

«Вчора в нас було пошкоджено 6 повітряних ліній електропередач... Бригади працювали всю ніч. На ранок відновили електропостачання для більшості споживачів. Наразі залишається проблема з тими, хто під’єднаний до тягових електропідстанцій залізниці. Це здебільшого мешканці Шевченківського району Львова», – повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Читайте також: На Львівщині ПП збила дві ракети. Ще дві три влучили в ціль

Наразі усі задіяні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання повністю. Також шукають альтернативні джерела живлення для цих споживачів, які залишаються без електроенергії.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Без світла залишилися частина Шевченківського та Залізничного районів міста. Також без струму залишилися дві насосні станції. Зі слів міського голови Андрія Садового, наразі відновлюють водопостачання через альтернативні джерела електроенергії.

Додамо, що Укрзалізниця повідомила про затримку потягів після вчорашніх обстрілів, зокрема, у напрямку Львова. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!