Через перекриття вул. Левандівської два автобуси змінять маршрут

1870 2
З 8:00 12 липня і до 09:00 14 липня, у зв’язку з заміною каналізаційного трубопроводу на вул. Левандівській, 8, для проїзду транспорту закриють вул. Левандівську на ділянці від вул. Повітряної до вул. Шевченка.

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, у місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки та щити огородження.

Як зазначили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради, у зв’язку з закриттям частини вулиці міські автобуси №11 та №17 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Схема маршруту №11(зміни виділено курсором):

Вул. Величковського – вул. Т.Шевченка – вул. О.Луцького (у зворотному напрямку – вул. Ген.Юнаківа)– вул. Д.Бортнянського – вул. О.Сорохтея – вул. В.Комарова (у зворотному – вул. Квітки Основ’яненко) – вул. Братів Міхновських – вул. Коротка (у зворотному напрямку – вул. Залізнична – вул. О.Степанівни) – вул. Городоцька - вул. Виговського - вул.В. Великого - вул. Стрийська - ТЦ Ашан.

Схема маршруту №17 (зміни виділено курсором)

Вул. Щурата - Вул.Миколайчука – вул. Мазепи - пр.Чорновола - вул.Городоцька – вул. Т.Шевченка – вул. О.Луцького (у зворотному напрямку – вул. Ген.Юнаківа) – вул. Д.Бортнянського – вул. О.Сорохтея – вул. В.Комарова (у зворотному – вул. Квітки Основ’яненко) – вул. Братів Міхновських – вул. Коротка (у зворотному напрямку – вул. Залізнична – вул. О.Степанівни) – вул. Городоцька - вул. Сяйво - вул. Широка - вул.Суботівська - вул.Повітряна. 


Читайте також:
11 Липня, 2014 13:16
Руслан 11 їде до Сихова!
11 Липня, 2014 13:15
Руслан 11 їде до Сихова!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!