Через погодні умови на Львівщині майже 300 населених пунктів залишилися без світла

837 0
Роботи з відновлення електропостачання продовжуються.
Фото: steemit.com

Фото: steemit.com

Учора, 1 серпня, негода на Львівщині призвела до знеструмлення 300 населених пунктів області (184 повністю, 116 частково). Для відновлення електропостачання задіяли 93 бригади ПрАТ «Львівобленерго» – 306 працівників та 139 одиниць техніки.

Як повідомили у пресслужбі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, станом на 07:00 сьогодні, 2 серпня, без електропостачання залишається 298 (187 повністю, 111 частково) населених пунктів. Роботи з відновлення електропостачання продовжуються.

нНагадаємо, що вчора Львовом пройшов буревій і вкотре повалило низку дерев, через що деякі вулиці перекрили для проїзду. Вожночас у Стрийському парку через негоду стався трагічний випадок: на двох людей, які сиділи на лавці, упало дерево. Молоді хлопець і дівчина від отриманих трамв загинули. Обставини з'ясовують.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!