Політична реклама

Через погоду опалювальний сезон може розпочатись цієї п'ятниці

1328 0
Через збереження у Львові холодної погоди, опалювальний сезон може розпочатися вже у п’ятницю, 12 жовтня.

Як повідомляє інформаційний портал ЗІКякщо температура триматиметься на такому ж низькому рівні, то початок опалювального сезону можливий навіть цього тижня.

Розпочнеться він, швидше за все, у п’ятницю. Все буде залежати від температури. Як зазначає начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець. Хоча, розуміємо, краще було б, якби сезон почався в п’ятницю, бо мешканці в суботу-неділю, як правило, знаходяться вдома і є можливість плавно подати в будинок тепло. Мешканці, відповідно, зможуть припильнувати, чи немає у них, наприклад, витоку теплоносія в квартирі.

Юрій Голець підкреслив: «Все залежить від погодніх умов і, звичайно, розпорядження міського голови, яким фактично легітимізується опалювальний сезон. Це температура упродовж трьох діб вище 8 градусів тепла.

.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!