Через повідомлення про замінування ринку та ТРЦ у Львові евакуювали понад 500 відвідувачів

1285 0
Поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення про замінування.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Сьогодні, 2 листопада, близько 12:30 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування відразу трьох торгівельних центрів у Львові – торгово-виробничого комплексу «Південний»,  торгово-розважального центру «Кінг Крос Леополіс» та  торгового центру «Інтерсіті» на вулиці Чорновола. Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, відвідувачів та працівиків евакуювали, триває обстеження приміщень та прилеглих територій.

За вказаними адресами працювали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Читайте також: На Львівщині з'являться дільничні офіцери громади

Зокрема, у ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» евакуювали 250 відвідувачів та 450 працівників, у ТВК «Південний» – близько 370 відвідувачів та 430 працівників. Правоохоронці обстежують приміщення усіх трьох центрів та прилеглі території, а також встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення про замінування. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!