Через проблеми з пальним перевізники у Львові дещо скоротили кількість транспорту на маршрутах

1268 0
За минулий тиждень випуск зменшили сумарно на 10 машин.

Через проблеми з пальним приватні перевізники у Львова частково почали випускати менше транспортних засобів на свої маршрути. Так, за минулий тиждень випуск зменшили сумарно на 10 машин. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Проблема з пальним до кінця не вирішена, і ціни продовжують зростати, водночас відчувається брак пального. Думаю, мешканці бачили, що автобуси стоять у чергах на заправці разом із іншими автомобілями. Для водіїв це теж є проблемою, бо після роботи вони мусять значний час стояти на АЗС. Додаткове навантаження і витрати несе й підприємство», – каже він.

Читайте також: У Львові курсують автобуси для переселенців. Куди можна доїхати

За його словами, уже проводили декілька нарад та шукають надійніші можливості постачання. Перевізники змушені економити, водночас через те, що мешканці не можуть заправити власні автівки, попит має громадський транспорт.

«Зараз частково приватні перевізники зменшили випуск автобусів на окремі маршрути за минулий тиждень. Не суттєво, йдеться про 10 машин сумарно. Мешканці цього не повинні відчути, оскільки зникли затори, тому навіть знижені випуски довозлять виконувати рейси за графіком», – додає він. 

Читайте також: У Львові знову розширять дорогу на виїзді з міста, щоб покращити трафік

Нагадаємо, що від 24 лютого низка маршрутів громадського транспорту у Львові призупинили свою роботу, однак станом на сьогодні значна частина з них знову працює. Деякі автобуси не курсують з метою оптимізації та економії ресурсів, зокрема палива, а також через те, що їх забирають на потреби ЗСУ чи переселенців. Перелік тих маршрутів, які тимчасово не курсують у Львові, читайте за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!