Через проведення урочистостей завтра у Львові перекриють дві вулиці

2994 0
Через це окремий транспорт курсуватиме зі змінами.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У понеділок, 6 грудня у Львові перекриють для проїзду дві вулиці. Через відзначення 30-ої річниці Збройних Сил України, які проводитимуть на площі біля Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, закриті для руху будуть вул. Героїв Майдану та вул. Стрийська (від вул. І. Франка до вул. Сахарова). 

Читайте також: Як у Львові відзначають 30-річчя ЗСУ. Програма

Вул. Героїв Майдану буде перекрита з 09.00 до 22.00, а Стрийська – з 09.00 до 14.00 та з 16.00 до 22.00 год. 

Додамо, що у зв’язку з урочистостями та святковим концертом 6 грудня не курсуватиме тролейбусний маршрут №25.

Водночас автобусні маршрути об’їжджатимуть перекриті вулиці. Зокрема, маршрути №3а, №18 та №57 здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки по вул. Чмоли, вул. Козельницькій, вул. І. Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. За такою схемою вони курсуватимуть майже весь день, окрім проміжку між 14:00 та 16:00 год, коли вул. Стрийська буде проїзною.

Нагадаємо, 6 грудня українці відзначатимуть 30-ту річницю Збройних Сил України. Як відбуватиметься святкування у Львові, читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!