Через масований ракетний удар на Львівщині запровадили аварійні відключення світла. Оновлено

3719 0
Сьогодні росія обстріляла низку областей України, і влучила в об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 26 січня, на Львівщині запровадили аварійні відключення світла через ракетний удар по енергосистемі України. 

Джерело: «Львівобленерго»  

«На Львівщині введені аварійні відключення за розпорядженням НЕК Укренерго. Основна причина – ворожий ракетний удар по українській енергосистемі. Споживачі, які входять до аварійних графіків, також включені і до погодинних графіків. Ці вимкнення можуть накладатися і збільшувати час відсутності електроенергії.», – йдеться в повідомленні.

Оновлено. О 17.02 у «Львівобленерго» повідомили про скасування аварійних вимкнень з 16:18

Зазначимо, дізнатися графік та свою групу відключення можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла» або з допомогою чат-ботів «Львівобленерго» у Viber/TelegramПравила енергоощадності читайте тут.

Графіки відключення електроенергії

 

Нагадаємо, вранці 26 січня на території всієї України оголосили повітряну тривогу. Росіяни обстріляли низку областей України, і влучили в об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури. Детальніше про ракетний удар читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!