Політична реклама

Через ремонти доріг у центрі Львова утворюються чималі затори

1317 0
Перед 1 вересня, коли більшість городян повертаються з відпусток, студенти з’їжджаються на навчання, у Львові, як завжди, стає важко пересуватися містом.

Однак цьогоріч чимало вулиць на ремонті, тож пересуватися центром Львова особливо складно, інформує ZIK. У години пік тут часто утворюються затори.

Уже понад два місяці у Львові тривають ремонти вулиць, що неабияк впливає на рух транспорту в центрі міста. Зокрема, ремонтують вул. Бандери – вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»), вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус», вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської, вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької.

Також завершують, як кажуть у ЛМР, ремонтувати вулиці Січових Стрільців та Пекарську. Завершення ремонту заплановане до 1 вересня, однак відкриття для проїзду – за тиждень.

Затори традиційно утворюються на пр. Свободи, вул. І. Франка, Княза Романа, Підвальній, Дорошенка тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!