Через спалах Covid-19 понад 300 дітей з дитсадка на Львівщині відправили на карантин

1559 0
Захворювання підтвердилось у однієї із вихователів садочку.
Фото умовне

Фото умовне

У закладі дошкільної освіти «Лелеченька» у Дрогобичі, що на Львівщині, виявили спалах Covid-19. Внаслідок цього 365 дітей, що відвідують його, відправили на карантин.

Джерело: Дрогобицька міська рада

«Справа в тому, що підтвердився позитивний результат на ковід в однієї із вихователів середньої групи садочку, яка звернулась за медичною допомогою. Відтак – аналогічна ситуація мала місце із медичною сестрою цього дошкільного закладу освіти. Так як педагог та медична сестра контактують практично із усіма дітьми у садку – у дошкільній дитячій установі запровадили на два тижні карантин», – зазначив заступник начальника відділу освіти ДМР з питань дошкільної освіти Михайло Марченко.

Заклад перебуватиме на карантині протягом 14 днів. Наразі там проводять інтенсивну обробку та дезінфекцію всього садка та робочих поверхонь в групах. 

Читайте також: Бустерна доза. Навіщо, кому потрібна, як отримати і чим відрізняється від додаткової

Додамо, що станом на цей тиждень у Дрогобичі налічується 365 дітей, які перебувають на карантині через ковід. Із них 59 – це школярі, інші – малеча із садочку «Лелеченька». Окрім цього, на ізоляції знаходяться і 6 педагогічних працівників.

Нагадаємо, що за останній тиждень зареєстрували 1250 випадків зараження коронавірусом на Львівщині. Тижнем раніше кількість хворих була 1256. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!