Через святкові події до Дня Незалежності у Львові обмежать рух на низці вулиць. Усі локації, час

1468 0
Основна ділянка, де обмежать рух транспорту, – це вул. Стрийська біля Академії сухопутних військ
фото: 032/google maps

фото: 032/google maps

До 30-ї річниці Дня Незалежності України багато заходів у різних локаціях Львова триватимуть аж до 29 серпня. Основна ділянка, де обмежать рух транспорту, – це вул. Стрийська біля Академії сухопутних військ, бо там відбуватиметься військовий парад та великий концерт.

Обмеження руху. Локації і час:

Сьогодні, 19 серпня, для репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів з 20.00 по 22.00 буде перекрита вул. Стрийська на ділянці від вул. Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. Через це тролейбус №25 на час репетиції не курсуватиме, а автобусні маршрути №3А, 18 і 44 будуть об’їжджати закриту ділянку вул. Стрийської по вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Чмоли та у зворотному напрямку.

Ідентична репетиція відбуватиметься 21 серпня, у суботу, з 8.00 по 10.00 з відповідним перекриттям та об’їздами та вже в день урочистих заходів – 23 серпня – ця ділянка теж буде перекритою з 7.00 по 10.00.

24 серпня через великий святковий концерт на площі біля Академії сухопутних військ вулиця Стрийська знову ж таки буде перекритою на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану з 6.00 по 6.00 25 серпня. Відповідно, тролейбуси №25 не курсуватимуть, громадський автотранспорт їздитиме за вказаною схемою.

Читайте також: В Україні до Дня Незалежності друкують книгу про народних Героїв України

20 і 22 серпня у центрі міста пройде марш-парад фестивалю «Етновир» – у ці два дні з 18.30 год і по 19.00 буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом колони: 20 серпня –пл. Ринок – пл. Катедральна –вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. Коперника, 15, та 22 серпня – пл. Музейна – вул. Федорова – вул. Руська – пл. Ринок (південна сторона) – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. Коперника, 15.

Крім того, 24 серпня, через «Марш нескорених» та «Забіг у вишиванках» на кількох вулицях міста буде ситуативне перекриття руху транспорту. Так, з 9.00 і по 11.00 ситуативно перекриють рух автотранспорту за маршрутом ходи: від Личаківського кладовища по вул. Мечникова – вул. Личаківській – вул. Чехова – вул. Личаківській - пл. Митній – вул. Винниченка – до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський авто- та електротранспорт курсуватиме без змін.

Також через «Забіг у вишиванках» з 9.30 по 11.00 ситуативно перекриють рух транспорту на пр. Чорновола  від вул. Липинського по пр. Свободи до вул. Коперника, тролейбуси №33 тимчасово не курсуватимуть.

Читайте також: Понад 200 виконавців виступлять біля опери у Львові до Дня Незалежності

Крім того, у День Незалежності на стадіоні «Арена Львів» відбуватиметься святковий концерт. Для зручності його відвідувачів курсуватимуть шатл-баси до стадіону, роботу міського громадського транспорту, який курсує в напрямку стадіону, тобто їде до Автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», продовжать до 00.00. Зокрема, йдеться про автобусні маршрути №3А, 9, 10, 25 та 40, а також тролейбусний маршрут №22.

Так, 24 серпня шатл-баси курсуватимуть впродовж 16.00-18.00 з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка до вул. Мікльоша та вул. Вернадського відповідно. На вивіз зі стадіону шатл-баси працюватимуть з 22.30 по 00.30. Автобуси на Сихів відправлятимуться з вул. Вернадського, а до центру – з перехрестя вул. Стрийська-Сокільницька.

Нагадаємо, через перекриття вул. Стрийської, шатл-баси, як і громадський автотранспорт у цьому напрямку, курсуватимуть по вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Чмоли та у зворотному напрямку. Неділя, 22 серпня, та вівторок, 24 серпня, – святкові дні, тож пр. Свободи буде закритий для руху транспорту.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!