На Львівщині 7-річному хлопцеві через вибух предмета відірвало пальці на руці

4851 0
У хлопчика тяжка травма руки – відірвало 1, 2, 3, частково 4 та 5 пальці на лівій руці, а також пошкодило кістку.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Учора ввечері, 21 липня, в опіковий центр 8-ї міської лікарні потрапив 7-річний хлопчик із Зимної Води, що біля Львова, якому невідомим предметом відірвало майже всі пальці на лівій руці. Хлопцеві вже провели одну операцію та планують зробити ще кілька. Про це Тvoemisto.tv розповів завідувач Центру термічної травми та пластичної хірургії 8-ї міської лікарні Василь Савчин.

Читайте також: У Львові на хлопчика впала частина дерева. Дитина у реанімації

За його словами, інцидент трапився вдома.

«Хлопець в наше відділення поступив близько 23-ї години вечора. У нього тяжка травма руки – відірвало 1, 2, 3, частково 4 та 5 пальці на лівій руці. Сама рука також потрощена, є тяжка травма кістки. Зі слів матері, після вибуху пальці сина опинилися аж на стелі», – каже Василь Савчин.

Відразу ж ввечері хлопцеві зробили операцію, яка тривала майже до третьої ночі.

«Тепер треба чекати, щоб відмежувалася жива шкіра від неживої. Хлопцеві доведеться робити ще кілька операцій, щоб наростити шкіру і зберегти руку. Потім будемо думати про подальші дії та лікування», – зазначив комбустіолог.

Інцидент із вибухом Тvoemisto.tv підтвердили у поліції Львівської області. Що саме стало причиною вибуху, де постраждав 7-річний хлопець, наразі з’ясовують.

Як попередньо встановили правоохоронці, тілесні ушкодження хлопчик отримав внаслідок розриву в руці петарди, якою він бавився.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею – Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, поліцейські відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!