Через пошуки вибухівки у львівському аеропорту затримали кілька рейсів

1597 0
Є затримки рейсів, які мали відлетіти зі Львова у Чорногорію та Італію.
фото: airliners.net

фото: airliners.net

Через вибухівку, яку шукали на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, відбулися вимушені затримки рейсів. Про це Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі аеропорту.

Читайте також: У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій, ймовірно, бути вибухівка. Фото, відео

«Нещодавно у Львівському аеропорту приземлились два рейси з Анталії. Затримки є рейсів, які мали відлетіти зі Львова на Тіват (Чорногорію) та Рим (Італію)», – сказали у пресслужбі.

На табло львівського аеропорту зазначено, що також затримується рейс до Львова із Тівату (Чорногорія).

Зараз відбувається реєстрація літака, який має прилетіти о 12:25 год з Києва (KBP), о 12:30 з Шарм ель Шейху (SSH), о 13:00 з Анталії. А ось рейс з Тівату (TIV), який мав прибути о 13:20 год, затримується.

Відліт зі Львова затримується до Тівату (TIV), який мав вилетіти о 12:20 год. та Риму (CIA), який мав вилетіти о 15:05 год.

Як повідомила під час стріму Тvoemisto.tv директорка Львівського аеропорту Тетяна Романовська, сьогодні через ситуацію, що склалася, відбулася затримка семи рейсів.

«По суті затримка була 9 рейсів, але ми отримали вказівку від поліції, що можемо обслужити приліт і два рейси – Azur з Анталії та Мотор Січ із Жулян таки обслужили вчасно. Сім рейсів були змушені таки стояти і чекати поблизу», – каже Тетяна Романовська.

Затримка рейсів, за словами директорки львівського аеропорту, тривала близько 45 хвилин.

Нагадаємо, на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. На місці відразу провели евакуацію працівників та пасажирів. Загалом евакуювали понад 300 людей.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!