«Вставай страна огромная!». Медведчук ініціює імпічмент президента. Відео

4739 0
В Україні вчора рішенням РНБО заблокували проросійські канали «112 Україна», NewsOne та ZIK.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович сьогодні під час виступу у Верховній Раді заявив, що вони вимагають імпічменту президента Володимира Зеленського через його указ про блокування каналів соратника Медведчука Тараса Козака.

«Ви не заткнете нас заборонами каналів, терорами. Ми вимагаємо імпічменту президента. Сьогодні фашизм отримав свій колір – зелений. Фашизм не пройде», – заявив Рабінович і закінчив свій виступ словами «Вставай страна огромная!»

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK. Санкції ввели терміном на 5 років.

В Офісі президента заявили, що санкції проти Козака і трьох каналів підконтрольних Медведчуку не є зазіханням на свободу слова, а є виключно боротьбою із «чужорідною пропагандою». Натомість голова Національної спілки журналістів України Томіленко назвав їх «надзвичайною ситуацією й наступом на свободу слова».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!