Чого чекати в медицині та освіті після виборів. У Львові проведуть президентські дебати

2857 0
В який спосіб розвивати охорону здоров’я, які зміни необхідні і чому, як зробити українську освіту конкурентноздатною та ефективною.

20 березня в прямому ефірі «Твого Міста» проведуть дебати довірених осіб кандидатів у Президенти України. Тема ефіру – бачення розвитку гуманітарної сфери в медицині та освіті. В який спосіб розвивати охорону здоров’я, які зміни необхідні і чому, як зробити українську освіту конкурентноздатною та ефективною. До цих тем в Україні сьогодні прикута особлива увага і, як можна бачити, кандидати в Президенти та політичні партії, членами яких вони є (або які підтримують того чи іншого кандидата), декларують своє бачення розвитку та реформування цих галузей. Відповідно виборці хочуть отримати відповіді на питання як, в який спосіб та якими засобами, використовуючи повноваження Президента і партійне представництво в уряді та парламенті, розвиватимуться сфери охорони здоров’я і освіти.

Читайте також: «Свідомі вибори». У Львові проведуть передвиборчі дебати

Хто представлятиме кандидатів

  • від Петра Порошенка – Дуда Олег, довірена особа в 123 в. о.;
  • від Анатолія Гриценка – Андрій Соколов, довірена особа в 118 в. о.;
  • від Олександра Шевченка – Сергій Подолинний, довірена особа в 117 в. о.;
  • від Руслана Кошулинського – Яромир Самагальський, довірена особа в 118 в. о.;
  • від Володимира Зеленського – Роман Фединяк, довірена особа в 118 в. о.;
  • від Олега Ляшка – Микола Іщук, голова львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка, керівник виборчого штабу.


Члени експертної групи проекту «Свідомі вибори»:

  • Юрій Підлісний, завідувач кафедри політичних наук, керівник програми «Етика-Політика-Економіка» УКУ
  • Олег Паска, керівник Вищої школи публічного лідерства НУ «Львівська політехніка»;
  • Роман Зафійовський, Комітет підприємців Львівщини;
  • Наталія Зайцева-Чіпак, керівниця центру досліджень «Соціоінформ»;
  • Андрій Рождественський, виконавчий директор Центру лідерства УКУ, LvBS.


Читайте також: Як львів'янам перевірити себе у списку виборців та де шукати свою виборчу дільницю

Як задати питання учасникам

20 хвилин наприкінці ефіру відведено на запитання до гостей ефіру від аудиторії – присутніх членів експертної групи, журналістів та тих, хто дивиться пряму трансляцію і може надсилати свої запитання через коментарі на Facebook-сторінці «Твого міста».

Де подивитися

Прямий ефір можна дивитися на сайті «Твоє Місто», сторінці в Facebook та YouTube-каналі. Орієнтовний початок трансляції – 20:00. Орієнтовні дати наступних прямих трансляцій: 28 березя, 4 та 18 квітня. Кожна зустріч буде додатково анонсуватися на сайті «Твого Міста»

Читайте також: Про що говорили на перших президентських дебатах серії «Свідомі вибори». Відео

Матеріал підготовлено в рамках проекту за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!