Чоловікам від 18 до 60 років нагадують про обмеження на виїзд за кордон

2417 0
Громадян просять взяти до уваги цю інформацію.
Фото: NV.UA

Фото: NV.UA

Державна прикордонна служба України нагадує про обмеження в перетині кордону для окремої категорії громадян. Йдеться про чоловіків віком від 18 до 60 років. Про це повідомила пресслужба ДПСУ. 

«Державна прикордонна служба України повідомляє, що у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану, тимчасово, обмежено виїзд з України окремою категорією громадян. Зокрема, заборонено виїзд за межі України громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років. Така норма діятиме на період правового режиму воєнного стану», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львіщину прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч виїхали до Польщі

Громадян просять взяти до уваги цю інформацію.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку 24 лютого виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Через це на всій території України ввели воєнний стан, а президент Володимир Зеленський пдписав указ про загальну мобілізацію. 

Окрім цього, за словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, за три дні до Львова прибула понад 31 тисяча переселенців, з яких в області залишилися понад 2,5 тисяч громадян, решта рухалися в сторону Закарпаття. Кордон з Польщею вже перетнуло близько 100 тисяч українців. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!